A murit la 22 de ani, în accident!

0

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Aninoasa, care circula cu motocicleta prin localitate a fost lovit de o mașină al cărei șofer a vrut să întoracă. În urma impactului motociclistul a suferit leziuni grave la cap și fractură la un picior. A fost transportat de urgență la spital, acolo unde a decedat.

Crstian I., despre el fiind vorba, era posesor de permis de conducere categoriile A și B din anul 2020, de la vârsta de 18 ani. Avea o motocicletă Suzuki, de viteză. Se spune că anul trecut, tânărul ar mai fi fost implicat într-un accident, tot cu motocicleta, la Câmpulung, când a scăpat cu răni ușoare.

În după-amiaza zilei de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în comuna Berevoești, în care au fost implicate un autoturism și un motociclist.

Din cercetările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Berevoești, care conducea un autoturism pe DJ 732B, pe raza localității de domiciliu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în timpul efectuării manevrei de întoarcere, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr de 22 de ani, din Aninoasa, care se deplasa în aceeași direcție de mers.

În urma impactului, motociclistul a fost preluat de un echipaj medical, fiind transportat la spital, unde ulterior a survenit decesul acestuia.

Conducătorul autoturismului a fost testate cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză se efectuează cercetări conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.