Ferma musceleană ”La Lițoi” a ars până în temelii!

0

Un incediu devastator a izbucnit, miercuri 14 august, la Ferma Musceleană ”La lițoiu” din comuna Valea Mare Pravăț. Unitatea care avea un salon de evenimente, un restaurant în care se servea meniul zilei, un laborator de procesare al brânzeturilor și produselor din carne și un magazin unde erau vândute produse tradiționale s-a făcut scrum. Intervenția pompierilor nu s-a încheiat.

Imediat după primirea apelului, la fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentele Câmpulung, Pitești și Punctul de Lucru Rucăr cu trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime.

Ulterior, au fost suplimentate forțele de intervenție cu încă o autospecială de stingere.

”Incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafață de aproximativ 430 mp. Clădirea este de tipul P+1+M.
În sprijin, mai intervin două autospeciale de stingere de la ISU Brașov”, au transmis reprezentanții ISU Argeș în urmă cu puțin timp.

Mijloace de intervenție angrenate în această misiune: zece autospeciale de stingere (dintre care două de la ISU Brașov), o autoplatformă, un echipaj SMURD, un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Argeș.