Pieton în stare critică după accident

0

Un accident grav a avut loc în timpul nopții, la Mălureni, acolo unde un pieton a fost lovit de a mașină.

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care mergea pe șosea, a fost lovit de o mașină condusă de o șoferiță care deține permis de anul trecut. Impactul a fost extem de violent. Pietonul are un hematom cranian parietal, fractură de șold, fractură la un picior și la o mână. A foat preluat de ambulanță de la locul accidentului, în comă.

„În cursul nopții de 15 spre 16 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier în cadrul căruia un pieton a fost accidentat de un autoturism, pe raza localității Mălureni.

 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că o tânără de 22 de ani, din Mălureni, care conducea un autoturism pe DJ 703I, pe raza localității de domiciliu, având direcția de deplasare spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroșat un bărbat de 55 de ani din localitate, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, în calitate de pieton.

 

Bărbatul a suferit leziuni, fiind transportat la spital în stare de inconștiență.

 

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.