Învinși de liderul campionatului

0

FC Muscelul Câmpulung a suferit a doua înfrângere din această ediție de campionat. Muscelenii s-a întors fără puncte din deplasarea de sâmbătă, de la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, pierdută la o diferență de trei goluri, scor 1-4.        foto: Pal Zoltan

Argeșenii au deschis scorul prin Enache(’19), care după ce a pătruns în careu l-a învins pe Simon cu un șut la colțul lung. Muscelul s-a văzut egalată destul de repede, Bakos(’21) trimițând în plasă o centrare de pe dreapta. Harghitenii au preluat conducerea pe tabelă prin Peter Gal(’34), căpitanul gazdelor punctând cu un șut plasat de la marginea careului. Csikszereda a reușit desprinderea în urma unui penalty discutabil, transformat de Dolny(’45+4), acordat la o intrare a lui Gîsă asupra aceluiași Dolny. Scorul final a fost stabilit de Anderson(’69), care l-a învins pe Voicu cu un șut la colțul scurt din interiorul careului. În urma acestui eșec, Muscelul Câmpulung ocupă locul 15, cu 3 puncte, adunate în trei etape.

 

𝗙𝗞 𝗖𝘀𝗶𝗸𝘀𝘇𝗲𝗿𝗲𝗱𝗮 – 𝗙𝗖 𝗠𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗮̂𝗺𝗽𝘂𝗹𝘂𝗻𝗴 𝟰-𝟭(𝟯-𝟭)

𝐴𝑢 𝑚𝑎𝑟𝑐𝑎𝑡: 𝐸𝑟𝑣𝑖𝑛 𝐵𝑎𝑘𝑜𝑠(’21), 𝑃𝑒𝑡𝑒𝑟 𝐺𝑎𝑙(’34), 𝐽𝑜𝑠𝑒𝑓 𝐷𝑜𝑙𝑛𝑖(’45 𝑝𝑒𝑛.), 𝐹𝑟𝑎𝑛𝑐𝑖𝑠𝑐𝑜 𝐴𝑛𝑑𝑒𝑟𝑠𝑜𝑛(’69) / 𝐴𝑙𝑒𝑥𝑎𝑛𝑑𝑟𝑢 𝐸𝑛𝑎𝑐ℎ𝑒 (’20)

𝗙𝗞 𝗖𝘀𝗶𝗸𝘀𝘇𝗲𝗿𝗲𝗱𝗮: Simon – Hegedus, Kelemen, Palmeș, Bloj – Csuros, Bakoș (’73 Bodo), Gal-Andrezly (cpt.)(’78 J. Nagy), Babati (’63 Jebari) – Torvund (’63 Anderson), Dolny (’63 Makrai)

Rezerve neutilizate: Karacsony – M. Kovacs, Vita, Gheralia 𝗔𝗻𝘁𝗿𝗲𝗻𝗼𝗿: 𝗥𝗼𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗜𝗹𝘆𝗲𝘀̦

𝗙𝗖 𝗠𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗮̂𝗺𝗽𝘂𝗹𝘂𝗻𝗴: Voicu – Stelea(’46 Sanda), Stănici, Gîsă, Brumă – Ntamak, Jenaru (cpt.)(’82 Coman) – Stancu, Ene(’75 Dumitrescu), Al. Popescu (’46 Ciurea) – Enache (’76 Coman)

Rezerve neutilizate: Bălănică – D. Popescu, Șt. Ghiță, Cacior    𝗔𝗻𝘁𝗿𝗲𝗻𝗼𝗿: 𝗖𝗼𝘀𝘁𝗶𝗻 𝗟𝗮𝘇𝗮̆𝗿

Stadion: Municipal (Miercurea Ciuc – Harghita).

Arbitru: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba). Asistenți: Daniel Vlase (Galaţi) și Ionuţ Marius Bobe (Bucureşti). Rezervă: Ionuț Constantinescu (Galaţi).

Observator arbitri: Bogdan Zanfirescu (Botoşani); Delegat joc: Cristian Petropulos (Alba Iulia).