ANUNT DE MEDIU PRIMĂRIA COMUNEI COTMEANA

0

PRIMĂRIA COMUNEI COTMEANA, în calitate de titular al planului  „Reactualizare Plan Urbanistic General și Regulament Local de Urbanism comuna  Cotmeana, județul Argeș”,  propus a fi implementat in comuna Cotmeana, judetul Arges, aduce la cunostinţa autoritaţilor consultate pe durata procedurii de realizare a evaluarii de mediu, cat si a publicului interesat de potenţialele efecte semnificative asupra mediului ale implementării planului menţionat luarea, de catre Agentia pentru Protectia Mediului Arges (APM Arges), a deciziei de emitere a avizului de mediu necesar adoptarii acestui plan.

Factorii interesati, îndeosebi publicul pot consulta informatiile de mai jos,  pe Internet, la adresa APM Arges: www.apmag.anpm.ro si la sediul acestei autoritati, din Pitesti, str Egalității nr. 50A, jud. Arges, in intervalul orar 9-11 al fiecărei zile lucrătoare:

  • Decizia APM Argeș nr.544 din  08.2024 de emitere a Avizului de mediu nr. 11

din 20.08.2024 necesar adoptarii planului urbanistic general in cauză;

  • raportul de mediu, cu completarile aduse pe parcursul procedurii de realizare a evaluarii de mediu– in forma avizată de APM Argeș;
  • declaraţia prevazută de art. 33 alin. (1) lit. b) din Hotărârea Guvernului nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluarii de mediu pentru planuri si programe.