După puncte, la Oradea

0

FC Bihor – FC Argeș, azi, ora 17.00, Digi Sport, Prima Sport

FC Argeș va încerca să obțină a doua victorie consecutivă din această ediție de campionat. Echipa pregătită de Nicolae Dică va întâlni astăzi, de la ora 17.00, în deplasare, pe FC Bihor Oradea, nou promovată în liga secundă.

Disputa contează pentru runda cu numărul 3 din eșalonul secund și este așteptată cu interes de fanii celor două echipe. Înaintea acestui duel. FC Bihor ocupă locul 17, cu 1 punct, în timp ce FC Argeș se situează pe locul 7, cu 4 puncte.

#Dică: ”Să fim pregătiți, să avem atitudine”

Chiar dacă alb-violeții întâlnesc o nou promovată, antrenorul Nicolae Dică le atrage atenția elevilor săi că nu îi va aștepta o partidă ușoară: ”Întâlnim o nou-promovată, o echipă bună din punctul meu de vedere. S-au adus jucători de la Liga 1, mă refer la Filip, la Hora, la Stahl, jucători care au evoluat mult în prima ligă. Chiar dacă sunt o nou-promovată, sunt o echipă bună mai ales pe teren propriu, susținuți de suporteri și au un randament bun.

Au pierdut etapa trecută, cu Câmpulung, dar cred că meritau să scoată mai mult, au și condus, la 1-0 au avut ocazii mari să facă 2-0. Apoi, cei de la Câmpulung au întors, dar FC Bihor e o echipă care joacă ofensiv, care vrea să aibă posesie, pasează, este bună pe partea ofensivă.

Trebuie să fim pregătiți, să avem atitudine. Trebuie să facem față acestui joc. Moralul nostru trebuie să fie bun, pentru că am început bine campionatul,  chiar și în prima etapă, deși nu am reușit să câștigăm.

Vor apărea anumite schimbări acum, față de meciul din Cupa României, pentru că în campionat am jucat cu alți jucători, în Cupa României au jucat alții. Dar, pentru mine toate meciurile sunt importante, vreau să le câștigăm pe toate! ”, a spus tehnicianul Argeșului, la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Bihor.