După scandal, s-a liniștit în arest!

0

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Topoloveni a ajuns în arestul IPJ Argeș acolo unde a stat 24 de ore și a avut timp să se liniștească după o noapte agitată în care a provocat un scandal de pomină. În noaptea de duminică spre luni a sustras un pachet de țigări și a spart geamurile a două magazine din Topoloveni. Este cercetat penal pentru furt, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Ion C., de 37 de ani, din Topoloveni a băut peste măsură în noaptea de 18 spre 19 august. Bărbatul s-a dus la un magazin non-stop, din localitate ca să își cumpere țigări. A cerut vânzătoarei un pachet și a spus că plătește cu cardul. Când să achite, nu avea disponibilă suma necesară. A furat țigările și a plecat. Vânzătoarea a strigat, în zadar, după el încercând să-l oprească. Bărbatul a dispărut în noapte, dar la puțin timp s-a întors cu chef de ceartă. A făcut scandal și a spart geamul magazinului de unde a furat țigările dar și al altui magazin situat în apropiere.

Angajații unității non-stop au sunat la 112 și un echipaj de al Poliția Orașului Topoloveni a mers în zonă. Ion C. a fost găsit acolo de polițiști. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Astfel, polițiștii din cadrul Formațiunii Investigații Criminale au dispus, luni, reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ieri fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.