Mario Mitoi vrea să plece de la FC Argeș

0

FC Argeș se va despărți curând de tânărul Mario Mitoi. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani și-a manifestat intenția de a pleca de la Pitești, nemulțumit de faptul că nu este titular.

Mitoi a transmis conducerii că vrea să plece, că își dorește să își găsească un alt angajament, dacă nu va fi titular la FC Argeș, într-un sezon în care echipa țintește promovarea în primul eșalon fotbalistic al României.

#Dică: ”Nu țin pe nimeni cu forța”

”Mitoi s-a dus la domnul președinte Dani Coman și l-a anunțat că vrea să plece, pentru că el vrea să fie titular. Eu nu pot să garantez nimănui că este titular. El a spus că vrea să plece, a avut discuții cu domnul președinte. Mai are contract un an, i s-a propus prelungirea pentru încă doi ani. Nu a acceptat, iar clubul i-a transmis că este liber să plece, să își caute echipă.

În momentul în care va găsi echipă, va merge acolo. A fost dorința lui, nu a fost dorința noastră. Eu nu țin pe nimeni cu forța, vreau ca la FC Argeș să rămână doar cei care își doresc cu adevărat asta. Nu există titular sau rezervă pentru mine, poți să ajungi în primul 11 în această etapă, apoi să nu faci parte din lot. Totul ține de tine, de cum te antrenezi și de cum joci. Dorința lui e să plece de aici, eu nu pot comenta mai mult. Restul, ce va face în viitor, ține de el”, a transmis Nicolae Dică la conferința de presă.