Parcul Luca Argeșului, transformat într-un cinematograf sub cerul liber!

0

Parcul Lunca Argeșului s-a transformat sâmbătă într-un veritabil cinematograf sub cerul liber. Piteștenii s-au bucurat de o seară specială, vizionând împreună thrillerul psihologic „To the North”, un film care ne-a ținut pe toți cu sufletul la gură și ne-a adus mai aproape unii de alții.

Acest eveniment a fost mai mult decât o simplă proiecție de film – a fost o sărbătoare a comunității noastre, organizată de Asociația „Acționăm. Dăruim. Educăm.” Pitești, cu sprijinul: Primăriei Municipiului Pitești, Filarmonicii Pitești – Cinematograful „București”, Centrului Cultural Pitești, Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și Administrației Domeniului Public Pitești.

”Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și au contribuit la succesul acestei seri! Nu ratați următoarea proiecție! Vă așteptăm sâmbătă, 24 august, de la ora 20:30, în Lunca Argeșului, pentru a viziona împreună filmul„Triangle of Sadness. Ne bucurăm să fim împreună, acasă la Pitești”, a fost mesajul transmis de Primăria Pitești.