A furat din portbagajul unei mașini!

0

În ziua Adormirii Maicii Domnului, un bărbat în vârstă de 60 de ani a furat un starter de pornire auto din portbagajul unui autoturism. Luni, autorul furtului a fost identificat și a fost reținut pentru 24 de ore. 

Luni, 19 august, polițiștii de investigații criminale, din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au dispus reținerea unui bărbat de 60 de ani, din aceeași localitate, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luarea unei măsuri preventive. Ilie O., despre el fiind vorba, se afla pe strada Garoafelor, din Pitești și a văzut cum un bărbat descarcă mai multe bagaje dintr-o mașină. Profitând de faptul că omul căra gențile lăsând portbagajul deschis, Ilie O. s-a apropiat de mașină și a furat un starter auto, ulterior fugind de la fața locului.

”Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 450 de lei, a fost recuperat integral, bunul sustras fiind găsit și restituit proprietarului.

Cercetările sunt continuate cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. Ilie O. este cunoscut de oamenii legii acesta având deseori preocupări ilegale, motiv pentru care a fost luată măsura reținerii.