Regal handbalistic la Sala Polivalentă Pitești Arena!

0

Federația Română de Handbal va organiza la Pitești cea mai prestigioasă competiție handbalistică internă – Supercupa României la handbal masculin și feminin. Evenimentul va avea loc în perioada 22-25 august și va aduna la start cele mai bune echipe ale sezonului, într-o confruntare de elită care promite un spectacol sportiv la cel mai înalt nivel.

Meciurile se vor desfășura în Sala Polivalentă ”Pitești Arena” – Pitești, o locație modernă și cu o capacitate potrivită pentru a găzdui un număr mare de spectatori. Cele patru zile de competiție vor include semifinale, finala mică și, bineînțeles, marea finală, unde se va decide câștigătoarea Supercupei României 2024.

#Forțele campionatului luptă pentru trofeu

Cele mai bune echipe din sezonul anterior, atât la masculin, cât și la feminin, vor concura pentru trofeu, aducând în fața fanilor handbalului jucătoare și jucători de top, atât din țară, cât și din străinătate. CSM București (handbal feminin), CS Rapid București (handbal feminin), CS Gloria Bistrița (handbal feminin), HC Dunărea Brăila (handbal feminin), CS Dinamo București (handbal masculin), CSM Constanța (handbal masculin), CSM Baia Mare (handbal masculin) și nu în ultimul rând AHC Potaissa Turda (handbal masculin) vor fi echipele care vor lupta pentru acest trofeu prestigios.

#Constantin Din: ”Un spectacol de neuitat”

Președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din, se așteaptă la un spectacol de gală: ”Supercupa României reprezintă un moment de vârf în calendarul competițional al handbalului românesc. Este o ocazie extraordinară de a celebra excelența sportivă și de a oferi fanilor un spectacol de neuitat. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se vor desfășura meciurile și cine va ridica trofeul la finalul competiției”.

#Biletele se vând online

Biletele pentru Supercupa României la Handbal sunt disponibile pe platforma de ticketing www.biletesmart.ro. Fanii sunt încurajați să achiziționeze biletele din timp, având în vedere interesul ridicat pentru această competiție.

Evenimentul este susținut de cluburile de handbal participante și de partenerii Federației Române de Handbal precum Primăria Pitești, NIRO, BRD, MOL, OLYMPUS FOOD, PROFI, MOBEXPERT, FITERMAN, ACTIV, PRO TV, PRO ARENA, ALMAIA, care și-au adus contribuția pentru organizarea unui eveniment de succes.

 

Programul celor două competiții:

 

Supercupa României, handbal feminin, 22-23 august 2024:

  • Joi, 22 august 2024:

– 14:30 – CS Rapid București vs. CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud

– 17:30 – CSM București vs. Dunărea Brăila

  • Vineri, 23 August 2024:

– 14.30 – Finala mică

– 17.30 – Finala mare

 

Supercupa României, handbal masculin, 24-25 august 2024:

  • Sâmbătă, 24 August 2024:

– 14:30 – CS Minaur Baia Mare – AHC Potaissa Turda

– 17:30 – CS Dinamo București – CSM Constanța

  • Duminică, 25 august 2024:

– 14.30 – Finala mică

– 17.30 – Finala mare