Dică și Coman, criticați de suporterii alb-violeți  

0

Înfrângerea Argeșului de la Oradea, scor 0-1, i-a nemulțumit pe suporterii alb-violeți care aveau așteptări mari de la echipa din Trivale. După meci, fanii piteșteni l-au pus la zid pe președintele Dani Coman și pe antrenorul Nicolae Dică, considerați de ei principalii vinovați pentru acest eșec. Iată câteva dintre mesajele postate de suporteri pe pagina de facebook a clubului piteștean. Le redăm integral, exact așa cum au fost scrise.

Alex George Cojanu: “Managere” 3 etape îți mai dau stai să ne bată și Miercurea Ciuc etapa viitoare și să-l iei pe Gronner ăla și pe Dima după tine!”.

Cristian Sandu: ”Felicitari dică…Ce plm pregătire ai făcut toată vara ?!?Ce plm, a fost in repriza II-a ?!?”

Liviu Dumitru: ”Sa nu va aud cu placa aia răsuflată ca nu vrem promovarea din primul an! V ați facut pur și simplu de râs contra unor semiamatori veniți din C, antrenați de un neica nimeni din ligile inferioare ale Italiei! O bătaie de joc absolută, la adresa tuturor, mai ales la adresa băieților care v au însoțit 700 de km! Ați transferat jucători cu experiență, ne ați mințit cu nerușinare ca vreți performanțą, însă bătaia de joc văzută în această seara depășește orice limita de bun simț! Să ai în față un adversar atât de slab, jalnic chiar și tu să ratezi din toate pozițiile, în frunte cu acel norvegian pe care nu înțeleg cine l a putut transfera, nu ai nicio scuza, nici tu Dică, nici tu Coman, absolut nimeni! Ne batem joc de tinerii din academie, dar aducem Gronneri și alte epave din suburbiile Europei fotbalistice! NU AVEȚI NICIO SCUZA, V AȚI FĂCUT DE RÂS DE LA PRIMUL LA ULTIMUL OM DIN CLUB, NU INTELEG CUM E POSIBIL SĂ NU MARCHEZI DIN 4,5 METRI DE 6,7 ORI, IAR LA SINGURELE 2 OCAZII ALE SEMI AMATORILOR DE LIGA A 3 A, SA NU FII ÎN STARE SA TE APERI, SA FACI UN MARCAJ ELEMENTAR VOI, JUCATORI CU SUTE DE MECIURI IN SUPERLIGA SI PRIN ALTE CAMPIONATE! De ce va antrenați zeci de ore săptămânal? Ca să va faceți de râs cu unii ce aveau crampe din min 30? ”.

Bogdan Ciolacu: ”Dica , lasă-ne , nu ai nici o performanta , nu ai nici un fel de reacție in timpul jocului , nu faci o schimbare in beneficiul echipei in timp util . Ai retrogradat 3 echipe într-un an , nu te supăra nu poți ca antrenor !”.

Ionuţ Ionel: ”LA omul sărac nici boii nu trag. Dacă se mai juca o zi prostovanii ăștia nu marcau. Dică o ține pe a lui, că toți se mobilizează contra noastră. Total greșit, nu joacă tradiția, fiecare echipă joacă să câștige. Din vulturi violeti vom deveni fazanii tuturor. Aveam mare încredere în gloaba aia de norvegian, dar cred că m-am înșelat”.

Gabriel Dragoi: ”O echipă de doi lei în care , din păcate, fotbaliștii locali au fost înlocuiți de către alții veniți din alte părți. Nu este posibil ca jucători precum Mițoi și Dinoci să nu fie nici măcar în lot , dar să joace acest Gronner . De unde a fost adus, pt ce ? L-a urmărit cineva ? Tot meciul s-a împiedicat în minge , nu știe să facă o preluare . Pt ce joacă, doar pt că a fost adus pe un salariu mult mai mare decât copiii noștri din Pitești? Dacă tot nu promovam anul acesta, pt că este imposibil să promovăm cu această echipă , de ce nu ne creștem copiii noștri și preferam să aruncăm banii pe un Groner , pe un Vlad Morar care sta mai mult accidentat ???”.

Constantin Voicu: ”Nu cred ca Bihorului va mai reuși sa bata pe cineva doar noi suntem prostii de serviciu noi nu batem pe nimeni slabi numai bășini pe ei în frunte cu super antrenorul. Cum sa câștigi cu asemenea joc pase înapoi nu știm sa alergam sa facem presing parca sunt beti”.

Cirstea Dan: ”Cu prăpăditul de dică ” antrenor” Liga 3 e a noastră cu siguranță! Suntem cea mai lipsită de valoare echipă din toată Liga 2. Cât de prost antrenor să fii să joci mereu cu rabla de buhăcianu?!”.

Victor Oprea: ”Sa zicem ca a fost ghinion , dar prostia a fost la ea acasă la FC Argeș !”.

Costi Pop: ”Un joc slab asemanator cu ce jucam anu trecut .Nu se alearga in teren mai deloc.De aici incolo va veni declinu echipei .Nu o sa prindem play ofu”.