După înfrângerea de la Oradea, Dani Coman și Nicolae Dică au dat bir cu fugiții!

0

Fuga de răspundere începe să devină un obicei la FC Argeș. Dacă după victorii, antrenorii și conducătorii nu știu cum să iasă mai repede în față să își aroge merite, la eșecuri dau bir cu fugiții și nu își asumă nimic.

Deși au trecut trei zile de la umilința cu FC Bihor, oficialii grupării din Trivale nu s-au sinchisit să ofere explicații pentru acest eșec. Părerea celor care au bătut aproape 1.000 km să susțină echipa la Oradea și a zecilor de mii de suporteri care au urmărit meciul la televizor nu a contat deloc. Deranjați de atitudinea sfidătoare a celor care au încercat să ascundă mizeria sub preș, suporterii le-au reproșat oficialilor clubului că sunt interesați doar de ziua în care bagă cardul în bancomat.


Deși, toată suflarea alb-violetă aștepta cu nerăbdare explicații după acest eșec, acestea nu au venit nici până în ziua de astăzi. Pe site-ul oficial al clubului apare doar cronica meciului, iar pe pagina de facebook doar scorul final și un mesaj sec: „Plecăm de la Oradea fără puncte”.

Antrenorul Nicolae Dică a amuțit brusc, iar președinte Dani Coman a rămas fără grai. Cel mai probabil, cei doi caută și acum explicații pentru jocul mediocru și fără orizont, etalat de echipă în acest debut de campionat. Când le vor găsi, îi rugăm frumos să le împărtășească și celor care și-au rupt din banii familiei pentru a cumpăra bilete și abonamente.

Tactica „mersului pe burtă până se liniștesc apele” trebuie să înceteze odată pentru totdeauna, iar cei care finanțează clubul FC Argeș nu trebuie să treacă cu vederea fuga de responsabilitate. Suporterii Argeșului nu merită să fie tratați cu dispreț și indiferență, ci trebuie să li să spună cu subiect și predicat de ce nu merge jocul echipei. Proverbul „La plăcinte înainte, la război înapoi!”, nu trebuie să devină deviza conducătorilor unui club de talia FC Argeș.

Domnilor Nicolae Dică și Dani Coman, dacă sunteți bărbați, ieșiți în față și asumați-vă și eșecurile!