Duel cu o contracandidată la promovare!

0

FC Argeș – FC Csikszereda, astăzi, ora 17.00, Digi Sport, Prima Sport

FC Argeș va încerca astăzi să obțină a doua victorie din această ediție de campionat. Echipa pregătită de Nicolae Dică va întâlni de la ora 17.00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, pe FC Csikszereda, una dintre contracandidatele la promovarea în Liga I.

Disputa cu ciucani se anunță una foarte grea pentru alb-violeți, având în vedere forma bună a adversarului. Înaintea acestui duel, Miercurea Ciuc ocupă locul 2, cu 9 puncte, adunate în trei etape, iar Argeșul ocupă locul 13, cu o zestre de doar 4 puncte. FC Argeș vine după o înfrângere în campionat, 0-1 pe terenul FC Bihor Oradea, iar alb-violeții vor să demonstreze că nu aceasta le este valoarea.

#Dică: ”Trebuie să fim pregătiți pentru acest joc!”

Nicolae Dică și-a avertizat elevii că FK Miercurea Ciuc este o echipă bună, omogenă, cu un joc ofensiv, în ciuda achizițiilor reduse din această vară: ”Ne așteaptă o partidă grea, cu cea mai în formă echipă din această ediție de campionat, de până acum. O echipă foarte bună, cu jucători care evoluează de mulți ani împreună, ei joacă de trei-patru ani împreună. A și adus în vară doi-trei jucători noi FK Miercurea Ciuc, iar aici mă refer și la atacantul Dolny, din Slovacia, un jucător care a marcat în ultimii doi ani 40 de goluri. E un jucător important, iar până acum a marcat trei goluri pentru Ciuc.

FK Miercurea Ciuc e o echipă care joacă un fotbal ofensiv, căreia îi place să aibă posesia, o echipă agresivă defensiv, care face presing sus, o echipă bună! Trebuie să fim pregătiți pentru acest joc, să fim bine defensiv și ofensiv pentru a reuși un rezultat pozitiv.

La fiecare meci ne dorim cele trei puncte, dar sunt și adversarii, care își doresc și ei. Noi trebuie să avem o atitudine bună și să câștigăm. Noi nu suntem omogeni acum, cei de la Miercurea Ciuc au făcut o echipă în trei-patru ani, iar acum se luptă pentru promovare.

În primii ani nu au ajuns în play-off, anul trecut au fost acolo, iar cu trei transferuri în această vară au reușit să facă o echipă! O echipă omogenă nu o poți face în două luni de pregătire, noi vrem să fim la rândul nostru o echipă omogenă.

La fiecare meci contăm pe galerie, sperăm să fie în număr cât mai mare și acum la meci suporterii. Ne pare rău…. că au venit la Oradea, ne-au încurajat, iar la final s-a întâmplat același lucru. Nu ne-a înjurat nimeni din galerie, așa s-a spus în anumite părți. Acei băieți chiar ne-au încurajat, au înțeles că sunt și meciuri în care nu poți câștiga.

Îmi pare rău că nu am câștigat și pentru ei, pentru că a fost o deplasare lungă, dar se întâmplă! Trebuie să fie alături de echipă, nu trebuie să fim alături de echipă doar când sunt rezultate. Ei au fost mereu alături de noi și o să reușim împreună rezultate pozitive”, a spus tehnicianul piteștean înaintea partidei cu harghitenii.