Biciclistă rănită în accident pe Lânăriei!

0

Accident rutier, petrecut pe strada Lânăriei, din Pitești, marți seara. O tânără care circula cu bicicleta pe pista specială amenajată, venind dinspre Argeș Mall, a fost lovită de o mașină, al cărei șofer nu a acordat prioritate.

”În ziua de 27 august, polițiștii piteșteni au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism și o persoană care se deplasa pe bicicletă, pe strada Lânăriei din municipiul Pitești.

 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din Merișani, care conducea o autoutilitară pe str. Sticlelor, la intersectia cu str. Lânăriei, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, posibil pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu o persoană care se deplasa pe bicicletă, femeie de 27 de ani, din Pitești, circulând pe pista special destinată, din direcția cartierului Tudor Valdimirescu către cartier Prundu.

 

În urma impactului, femeia a suferit leziuni, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

 

Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.