A murit după ce a provocat un accident la Câmpulung!

0

Un câmpulungean, în vârstă de 74 de ani, a decedat miercuri, la scurt timp după ce a provocat un eveniment rutier pe strada General Stănescu, din localitate.

Bărbatul se afla la volanul unuei Dacia Sandero și la un moment dat, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism BMW condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani, din comuna Stâlpeni.

 

Deși impactul nu a fost unul violent, fiind doar avarii ușoare ale autovehiculelor, Costică B., de 74 de ani, din Câmpulung, a fost găsit inconștient în mașina lui. Echipajul medical, sosit la fața locului, a demarat manevrele de resuscitare și la scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulug având funcții vitale.

Din nefericire, acesta a murit, la puțin timp, la spital. Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung fac cercetări privind evenimentul rutier. Oamenii legii iau în calcul ipoteza potrivit căreia Costică B. a suferit un infarct miocardic în timp ce conducea mașina și de aceea a pierdut controlul volanului moment în care a provocat accidentul.