Eliminați din Cupa României de un adversar inferior!

0

FC Muscelul a fost eliminată din Cupa României în faza play-off-ului și a ratat astfel șansa de a aduce la Câmpulung echipe de Liga I,. Muscelenii au pierdut la limită, 1-2, confruntarea de marți seară, din deplasare, cu Sănătatea Cluj, formație care evoluează în eșalonul trei al fotbalului românesc.

Partida s-a disputat pe un teren foarte greu, gazonul stadionului Clujana fiind aproape inundat de o ploaie torențială, căzută cu o jumătate de oră înainte de începerea partidei. Argeșenii puteau deschide scorul pe finalul primului mitan, însă Alexandru Popescu a trimis în bară de la aproximativ 23 m. Câteva minute mai târziu, Enache l-a pus la grea încercare pe portarul gazdelor cu un șut din afara careului, respins de Claudiu Chindriș. La puțin timp după pauză, contrar cursului jocului, Sănătatea Cluj a deschis scorul prin Cătălin Creț, șutul acestuia fiind deviat de Enache înainte de a poposi în plasă. Speranțele argeșenilor la calificare au renăscut cu 25 de minute înainte de final, Darius Ciurea restabilind egalitatea cu un șut de la 25 m, ușor deviat. Cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar, când spectatorii așteptau reprizele suplimentare de prelungiri, clujenii au dat lovitura prin Denis Paul. Servit excelent de veteranul Dorin Goga, fotbalistul ardelenilor a trimis din vole, la coltul lung, din preajma careului, fără speranțe pentru Voicu.

 

𝗦𝗮̆𝗻𝗮̆𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗖𝗹𝘂𝗷 – 𝗙𝗖 𝗠𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗮̂𝗺𝗽𝘂𝗹𝘂𝗻𝗴 𝟮-𝟭(𝟬-𝟬)

Au marcat: Cătălin(’50), Denis Paul(’89) / Darius Ciurea(’66)

𝗦𝗮̆𝗻𝗮̆𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗖𝗹𝘂𝗷: Cl. Chindriș – Rz. Lazăr (’18 Stretea), D. Paul, Ct. Creț, Cimpoeșu, Nic. Pop, A. Baciu (’76 Goga), Vescan (‘ 90+2 Orozco), Aidoo, Yuh, Tud. Cociș (’90+2 Gaddo)

Rezerve neutilizate: Șt. Grecu – Dar. Pașcalău, Dioszegi, Bont, Gorgotă

𝗔𝗻𝘁𝗿𝗲𝗻𝗼𝗿 𝗩𝗮𝘀𝗶𝗹𝗲 𝗠𝗶𝗿𝗶𝘂ță

 

𝗙𝗖 𝗠𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗮̂𝗺𝗽𝘂𝗹𝘂𝗻𝗴: Voicu – Stelea(’90+1 Niță), Stănici, Sanda, Cacior – Vasile(’84 Ntamak), I. Jenaru(’90+1 Coman), Enache, Ghiță (cpt.)(’59 Ciurea) – Al. Popescu, Stancu (’46 Ene 46′)

Rezerve neutilizate: Bălănică – Dumitrescu, D. Popescu, Longher

𝗔𝗻𝘁𝗿𝗲𝗻𝗼𝗿: 𝗖𝗼𝘀𝘁𝗶𝗻 𝗟𝗮𝘇𝗮̆𝗿

Stadion: Clujana (Cluj-Napoca)

Arbitru: Gabriel Mihuleac (Iaşi). Asistenți: Andrei Diaconu (Iaşi) și Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea). Rezervă: Marius Omuţ (Satu Mare).

Observator arbitri: Zoltan Szekely (Baia Mare). Delegat joc: Cătălin Pascanu (Cugir)