Contract reziliat după ce a vrut să fie titular!

0

FC Argeș a mai consemnat o plecare, în această pauză competițională, deși sezonul de Liga 2 a consumat doar etapa a 5-a.

Piteștenii s-au despărțit, joi, 5 septembrie, de Mario Mitoi, în vârstă de 20 de ani, conform Liga2.

Mitoi a transmis de ceva timp conducerii că vrea să plece, că își dorește să își găsească un alt angajament dacă nu va fi titular la CFC Argeș, într-un sezon în care echipa țintește un obiectiv mult mai bun decât sezonul trecut. Pentru că Nicolae Dică a transmis public că acest lucru nu se va întâmpla și va juca doar cine merită, acum piteștenii au comunicat rezilierea acordului cu Mitoi. În primă fază, Mitoi a purtat discuții cu președintele Dănuț Coman și și-a anunțat intenția de a pleca la altă echipă. Totul, în ciuda faptului că i s-a propus prelungirea contractuală, actualul acord dintre părți, încă în vigoare, urmând să expire în vara anului următor, la finalul stagiunii actuale. Apoi, FC Argeș l-a anunțat pe Mario Mitoi că este liber să își caute echipă și că va fi lăsat să plece fără probleme. Acum, s-a făcut anunțul despărțirii.

Clubul nostru s-a despărțit de Mario Mitoi. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a jucat 3 meciuri în toate competițiile pentru FC Argeș. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în carieră!”, a comunicat FC Argeș.