Costin Lazăr demis de la Muscelul

0

Nou-promovata în Liga 2, FC Muscelul Câmpulung este prima echipă din acest eșalon care face mutări pe banca tehnică.

Astfel, Costin Lazăr a fost demis după rezultatele foarte slabe din debutul campionatului, acesta nereușind decît o victorie în cele 5 partide jucate de echipă. FC Muscelul a învins în etapa a doua pe FC Bihor Oradea acasă, cu 2-1. În rest echipa a pierdut cu cu 2-0 la CSM Focșani, cu 4-1 la Csikszereda, cu 5-0 cu CSM Slatina și cu 1-0 la Chiajna. Etapa următoare, sâmbătă, la 11:00, FC Muscelul va juca la Câmpulung cu CS Mioveni.

Anunțul plecării a fost făcut de club cu privire la antrenorul Costin Lazăr a fost următorul: ”Președintele Costin Ghiță și antrenorul Costin Lazăr au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. FC Muscelul Câmpulung îi mulțumește tehnicianului pentru munca depusă în perioada petrecută la clubul nostru și îi dorește mult succes în următoarele provocări! Până la numirea unui nou antrenor, de pregătirea echipei se vor ocupa antrenorul secund Vasile Slăninoiu și preparatorul fizic Ionuț Bîclea”

Este a doua oară când Costin Lazăr pleacă de la Muscelul Câmpulung. Prima dată s-a întâmplat anul trecut, în Liga 3, când echipa era pe primul loc. La scurt timp ânsă antrenorul a revenit pe banca muscelenilor, pe care i-a și promovat la finalul sezonului. Anul trecut, Lazăr părăsea echipe din motive personale, acum însă rezultatele sunt cele care și-au spus cuvântul.