Scandal după plecarea lui Mitoi!

0

Plecarea lui Mario Mitoi de la FC Argeș continua să facă valuri, iar recent presa centrală a arătat cu degetul spre Nicolae Dică după ce s-a reziliat contractul tânărul jucător.

Astfel, după ce Nicolae Dică a anunțat înainte de plecarea lui Mitoi că mijlocașul s-a dus la conducere și s-a plâns că nu este titular mai des și că nu joacă mai mult și că vrea să plece, acum a venit rândul jucătorului scăpat de contractul cu FC Argeș să dea replica. Astfel, într-un material publicat de GSP, sunt date mai multe declarații ale unor surse – persoane din anturajul lui Mitoi, care au avut acces la informații din intimitatea fotbalistului: ”Mario nu a spus niciodată că dacă nu joacă titular să fie lăsat să plece! Deranjat și de faptul că a fost susținut continuu de suporteri, probabil că Dică a vrut să-l pună într-o lumină proastă în fața lor. Că era susținut se poate observa și din postarea de pe pagina oficiala a clubului, când au anunțat desparțirea de Mario. Sunt foarte multe de spus, dar lăsăm timpul să facă dreptat”. Mai mult, tot conform GSP, tehnicianului i se reproșează că nu i-a acordat minute fotbalistului ofensiv de 20 de ani, dar și că, prin îndepărtarea lui Mitoi, l-ar favoriza chiar pe Marco Dică, fiul de 19 ani al lui „Nick”, prezent în acest sezon în lotul lărgit al Argeșului.

Pe de altă parte trebuie menționat faptul că tot acest scandal s-a declanșat la Pitești pentru un fotbalist care nu are decât 3 meciuri oficiale pentru FC Argeș. De cât timp este la FC Argeș, Mitoi nu a reușit să-i convingă nici pe Alexandru pelici, nici pe Eugen Neagoe și nici acum pe Nicolae Dică. În schimb, jucătorul, împrumutta în sezonul 2022/2023 la Oțelul, a jucat în 25 de meciuri sub comanda lui Dorinel Munteanu, reușnd să promoveze cu echipa în Superliga. Revenit la Pitești, Mitoi a stat mai mult rezervă.