Și-a tăiat concubina că nu voia să se prostitueze!

0

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a fost ridicat de polițiști și dus la închisoare unde va trebui să execute 4 ani de detenție pentru proxenetism. Curtea de Apel Pitești a dat sentința definitivă după ce bărbatul a intrat seara în casă peste fosta concubină și a tăiat-o cu un briceag de supărare că l-a părăsit și nu vrea să mai plece cu el în Germania, știind că va fi nevoită să își vândă trupul. În timpul procesului femeia și-a retras plângere privind agresiunea dar bărbatul a fost condamnat pentru că a exploatat-o sexual. 

Mădălin F., de 37 de ani, din comuna Berevoești, a avut o relație de concubinaj cu o tânără, în vârstă de 25 de ani, dincomuna Lerești, satul Pojorâta. Împreună cei doi au doi copii minori. Aceasta a fost convinsă să plece cu el în Germania, acolo unde a exploatat-o în scop sexual. ”Inculpatul, Mădălin F. în perioada 2020 – februarie 2023, a transportat-o în Germania pe concubina sa, persoana (…), în scopul exploatării sexuale, inducând-o în eroare, relatându-i în mod mincinos că în străinătate vor vinde ziare, după care, în perioada respectivă, inculpatul a obligat persoana vătămată să practice prostituția în mai multe localități din Germania”, se arată în rechizitoriul procurorilor. Femeia și-a alertat părinții despre ceea ce se petrece, oamenii au luat-o acasă și concubinii s-au despărțit.

A vrut să o convingă cu bătaia!

Întors și el în țară, bărbatul a agresat-o pe tânără din cauză că nu voia să își mai vândă trupul. ”Inculpatul, Mădălin F.  în data de 02.03.2023, în jurul orelor 22.30, fiind nemulțumit de faptul că fosta sa concubină, persoana vătămată (…) refuză să mai practice prostituția în beneficiul său, în timpul nopții și având asupra sa un obiect tăietor-înțepător pe care l-a folosit ulterior, a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate din Lerești, sat Pojorâta, fără consimțământul persoanei vătămate care folosea acel imobil și care se afla în interior, după care a tăiat persoana vătămată cu acel obiect tăietor-înțepător, posibil briceag, în regiunea coapsei și a brațului, provocându-i leziuni traumatice cuantificate prin 11 – 12 zile de îngrijiri medicale”, au constatat anchetatorii.

În timpul procesului s-au împăcat

Mădălin F. a fost trimis în judecată pentru proxenetism, loviri și alte violențe. În timpul procesului a dus la instanță o declarație notarială prin care victima declara că s-a împăcat cu bărbatul își își retrage plângerea. Având în vedere dovezile strânse împotriva lui, judecătorii Tribunalului Argeș l-au condamnat la 4 ani închisoare cu executare pentru proxenestim și a încetat pocesul penal privind cealaltă acuzație, de loviri. ”În ziua de 11 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 37 de ani, din Berevoești, condamnat la un 4 ani de închisoare, ca urmare a sâvârșirii infracțiunii de proxenetism” au transmis reprezentanții PJ Argeș.