Soră și frate reținuți, că au bătut-o pe amanta soțului!

0

O relație extraconjugală a unui bărbat căsătorit din comuna Valea Mare Pravăț, a dus la crearea unui conflict, care până la urmă a degenerat. Povestea de iubire a pornit între bărbatul în cauză și o doamnă din localitate. Cei doi își trăiau iubirea pe furiș, de, el avea deja o familie.

Cum gura lumii vorbește, pe la colțuri, se cam bârfea despre relația interzisă. Așa a aflat și soția încornorată. A luat foc, gelozia și orgoliul ei de femeie înșelată, au făcut-o să izbucnească. Așadar, pe la jumătatea lunii iunie, femeie înșelată, împreună cu fratele ei, au dat de amanta soțului. Nu s-au putut abține și la început și-au aruncat cuvinte grele. După primul pas, au trecut la amenințări și bătaie. Femeia înșelată O.R., de 37 de ani și fratele ei F.G., de 43 de ani, au sărit cu pumnii și picioarele pe amantă. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Plasați sub control judiciar

”Miercuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un bărbat de 43 de ani și o femeie de 37 de ani, din comuna Valea Mare Pravăț.

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 18 iulie a.c., în timp ce se aflau în localitatea de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, cei doi ar fi agresat fizic o femeie, lovind-o cu pumnii, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

După administrarea probatoriului, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul de 43 de ani și femeia de 37 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmit polițiștii argeșeni. Ieri după-amiază, cei doi frați au fost plasați sub măsura controlului judiciar pentru câte 60 de zile.