Pericol public pe șosea! Conducea des deși nu posedă permis!

0

Un bărbat a ajuns în arest după ce s-a stabilit că a condus mai multe autoturisme, de mai multe ori, cu toate că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Individul este considerat un adevărat pericol public, având în vedere frecvența cu care a comis infracțiunile rutiere!

 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și au reținut un bărbat de 41 de ani, din Bogați.
Din cercetări s-a stabilit că bărbatul ar fi condus autoturisme, în repetate rânduri, pe drumurile publice, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie, iar la data de 25 august 2024, ar fi provocat un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, în municipiul Pitești.
La data de 12 septembrie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.