Update! Minoră fugită de acasă cu iubitul!

0

Update: Minora a fost identificată de polițiști, în municipiul Pitești. După parcurgerea procedurilor legale, va fi încredințată aparținătorilor.

Știrea inițială:

O minoră, în vârstă de 16 ani, a dispărut joi de acasă. A fost alertată poliția, iar oamenii legii au demarat căutările. Se pare că adolescenta ar fi fugit cu iubitul ei, un tânăr de 17 ani, tot din Păuleasca. Fata are telefonul la ea dar este închis. Cei doi tineri nu se află la domiciliul băiatului.

 

Politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au fost sesizați cu privire la faptul că minora LUCA MARIA SORINA, de 16 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Mălureni – Păuleasca, la data de 12 septembrie a.c., fără a mai reveni.

”În prezent polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș desfășoară activități pentru găsirea minorei, fiind transmise semnalmentele acesteia atât la nivelul celorlalte structuri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor- jandarmi și polițiști locali, cât și altor județe.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, aproximativ 67 de kg, ochi căprui, păr blond, constituție corpolentă;

Vestimentația la momentul plecării: trening negru și adidași albi.

Persoanele care pot da relații cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721519”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.