Și-a bătut mama de a băgat-o în spital!

0

Un caz grav de agresiune a avut loc la Câmpulung, acolo unde un bărbat și-a bătut mama atât de rău încât femeia a ajuns la spital. Nu este prima dată când fiul își bate mama. Anul trecut, chiar au fost emise ordine de protecție împotriva lui, dar de fiecare dată,  femeia și-a retras plângerea. De această dată, bărbatul a ajuns în arest.

Anchetatorii au stabilit că, la data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 20:00, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Câmpulung, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi agresat-o pe mama sa, lovind-o cu pumnii și picioarele. Marian J., de 38 de ani, din Câmpulung, este cunoscut o cu fie vulcanică și consuator de alcool. Și mama lui obișnuiește să consume des alcool, iar sâmbătă cei doi s-au luat la ceartă după ce au băut împreună. În urma agresiunii, femeia a fost transportată la spital.

A agresat-o de mai multe ori

Incidentul a fost reclamat și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au efectuat cercetări în dosarul penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie.  Și anlu trecut fiul și-a agresat de mai multe ori mama. Au fost emise două ordine de protecție împotriva lui dar de fiecare dată victima și-a retras plângerile.

”Polițiștii au înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și, după parcurgerea formularului de evaluare a riscului, conform Legii 217/2003, privind prevenirea și combaterea violenței domestice, au emis un orsin de protecție provizoriu, pentru 5 zile.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 14 spre 15 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.