BMW X5 distrus pe A1, după ce platforma s-a răsturnat!

0

Un incident a avut loc pe autostrada A1, km 114, sensul spre București, unde, o platformă (pe care se afla un autoturism), care era tractată de un vehicul, s-a răsturnat. Pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Cercetările la fața locului au fost făcute de polițiștii de la Autostrăzi A1. S-a stabilit că Samuel F. 23 de ani, din comuna Bughea de Sus, conducea un Volkswagen Caddy, tractând o remorcă tip platformă pentru transport de autovehiule. Transporta un BMW X5, pe care intenționa să-l ducă la reparat pentru că avea motorul defect. Cel mai probabil tânărul șofer nu a așezat corect BMW-ul pe remorcă având în vedere că după ce a parcurs câțiva kilometri pe A1, ansamblul a intrat în balans (nu era echlibrată încărcătura). Samuel F nu a mai putu control platform care s-a răsturnat.

În urma impactului BMW-ul a fost distrus. A fost avariat și Volkswagen-ul care tracta remorca. Din fericire, tânărul șofer nu a fost rănit.