Minora a fugit din casă în pijamale și a dispărut!

0

O minoră, în vârstă de 13 ani, din comuna Buzoești, a dispărut de acasă în noaptea de luni spre marți. Ca să își păcăleacă părinții, minora a ieșit din casă, noaptea, în pijamale și papuci. S-a schimbat în haine de stradă și a fugit. Se presupune că își lăsase o sacoșă cu îmbrăcămine ascunsă în curte, pregătindu-și plecarea din timpul zilei.

Fata nu se află la prima plecare voluntară. Ultima dată, a fost găsită de polițiști acasă la un băiat.

După ce au primit sesizarea privind dispariția minorei, polițiștii au lansat un apel către cetățeni. De asemenea a fost trnsmis și un mesaj Ro Alert privind dispriția minorei.

”În cursul acestei dimineți, politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești fost sesizați cu privire la faptul că minora GAZDĂ SILVIA GEORGIANA, de 13 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Buzoești, în noaptea precedentă, de 16 spre 17 septembrie a.c., fără a mai reveni.

Minora nu se află la prima plecare voluntară. În prezent polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești și cei din cadrul Secției de Poliție Buzoești desfășoară activități pentru găsirea minorei, fiind transmise semnalmentele acesteia atât la nivelul celorlalte structuri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor- jandarmi și polițiști locali, cât și altor județe.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, aproximativ 45 de kg, ochi căprui, păr șaten, constituție atletică;

Vestimentația la momentul plecării: geacă neagră, pantaloni de culoare albastru, adidași albi.

Persoanele care pot da relații cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336”, au transmis reprezntanții IPJ Argeș.