A nenorocit un om pentru 80 de lei

0

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, a fost bătut crunt de un individ care după ce l-a lăsat inconștient, i-a furat 80 de lei și a dispărut. Autorul a fost prins, arestat și va fi trimis în judecată după ce polițiștii au finalizat cercetările.

 

Cercetările au fost efectuate de către polițișii Biroului Investigații Criminale Pitești sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 20 august a.c., un bărbat de 67 de ani, care se deplasa pe o alee care duce în bazarul Gheorghe Lazăr când a fost lovit de către o persoană necunoscută, identificată în urma cercetărilor ca fiind  Daniel V., un bărbat de 38 de ani, din Suseni.

Agresorul l-a lovit cu pumnii și picioarele până când victima a rămas la pământ inconștientă. I-a sustras cei 80 de lei pe care îi vea și a fugit. Autorul tâlhăriei a fist identificat și reținut pe 27 august, iar după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior acesta fiind prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Și în prezent, Daniel V. se află în arest. Potrivit medicilor legiști, victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale ”sub rezerva evoluției clinice”. Dosarul lui a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.