Seară de jazz, vineri, la Filarmonica Pitești

0

 Melomanii sunt așteptați vineri, de la ora 19, la Filarmonica Pitești, la o seară de  jazz de neuitat alături de Adina Sima, Marius Bălan și Trio Jazz&Pop Pitești (pianistul Victor Buștean, chitaristul Alexandru Iordache și percuționistul Gabriel Barani).

         Printre melodiile interpretate vor fi: „Save the last dance for me”, „Suflet candriu de papugiu”, „My way”, „Fetite dulci”, „Pe boltă când apare luna”, „Romania”, „La vie en rose”, „All about that bass”, „Până când nu te iubeam”, „Of, inimioară”, „Mai rămâi ți nu pleca”, „New York”.

  Absolventă a Universității de Stat din Pitești, specializarea muzică, și a Universității de Stat Transilvania din Brașov, secția Pedagogie, Adina Sima este profesoară de canto la catedra de estradă de la Palatul Copiilor Pitești. De-a lungul carierei a obținut multe premii la concursuri și festivaluri de gen, câștigându-și recunoașterea pe plan muzical: Festivalul Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, Festivalul de muzică folk „Ion Minulescu”, Festivalul Național de Muzică Ușoară „Laleaua de Aur”. Colaborează cu Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian” București, unde interpretează roluri principale în spectacolele „Romeo și Julieta” de Gérard Presgurvic și „Rebecca” de Sylvester Levay și Michael Kunze. Solist  al Teatrului „Alexandru Davila” din Pitesti, Marius Bălan este absolvent  al Universității Naționale de Muzică, la clasa maestrului Ionel Voineag. Colaborator al Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești, a jucat și a cântat în unicul musical românesc „Zaraza”, unde l-a întruchipat pe argeșeanul Zavaidoc. Fost profesor la Școala Populară de Arte Pitești, Marius Bălan a modelat mulți tineri talentați care acum îi calcă pe urme. Este și laureat al Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de Aur”.  Biletele pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro. Prețul unui bilet este de 30 lei sau 40 lei, în funcție de categoria locului. Elevii studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente. 

I.I