Spargere de 10.000 de lei la o sală de jocuri

0

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, originar din județul Gorj, a ajuns în arestul IPJ Argeș, după ce a dat o spargere la o sală de jocuri de noroc din  Câmpulung. Autorul furtului a fost săltat de oamenii legii de la locuința unuia dintre membrii Clanului Boceanu, din Câmpulung. M.S.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au identificat și reținut un tânăr de 19 ani. Este vorba de Alberto B., din comuna Bengești, județul Gorj.

”Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 04 spre 05 septembrie a.c., în jurul orei 01:00, cel în cauză ar fi pătruns într-o sală de jocuri de noroc, prin forțarea ușii de acces, iar din interiorul acesteia ar fi sustras o casetă metalică de tip seif, conținând suma de peste 10.000 de lei.

În ziua de 17 septembrie, tânărul de 19 ani, cu domiciliul pe raza județului Gorj, a fost depistat de polițiștii de ordine publică câmpulungeni, care l-au condus la sediul Poliției.

După administrarea probatoriului, tânărul de 19 ani a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 18 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propuneri de luare a unei măsuri preventive” au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Miercuri, 18 septembrie, Alberto B. a fost dus la Judecătoria Câmpulung cu propunerea arestării preventive. Instanța a respins cererea procurorilor și a dispus, împotriva tânărului, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Nu are voie să părăsească țara.