Accident între două mașini, la Mihăești!

0

Un  accident rutier s-a produs pe DN 73,pe raza comunei Mihăești miercuri seară. Două mașini ciocnit în zona satului Rudeni și a fost rănită o persoană. Accidentul s-a soldat și cu însemnate pagube materiale. Pentru că s-a anunțat la 112 că sunt două persoane rănite, spre zona indicată au plecat un echipaj al Serviciului De Ambulanță Argeș și un echipaj al SMURD. De asemenea au plecat pompierii Detașamentului de Pompieri Câmpulung cu o autospecială de stingere pentru asigurarea zonei. B. R.

 

De la Secția de Poliție Rurală a plecat un echipaj care asigură zona până la sosirea echipei operative de la Poliția Câmpulung. Accidentul rutier s-a produs între 2 autoturisme în care au fost 6 pasageri. Constantin V., de 37 de ani, din Schitu Golești se afla la volanul unui Volkswagen Touran și mergea dinspre Câmpulung către Pitești. Nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt Volkswagen care mergea în aceeași direcție și tocmai se angajase în depășirea Touranului.

Oamenii legii au stabilit că Andrei N., de 19 ani, din Stâlpeni, depășea regulamentar când a avut loc impactul, vinovat fiind primarul șofer, care nu s-a asigurat. Traficul a fost  blocat pe ambele sensuri. Pompierii de la Câmpulung au asigurat  măsuri specifice.