Autorul a sunat la 112 după ce a comis o tâlhărie!

0

În noaptea de duminică spre luni, doi prieteni de pahar au ajuns la tâlhărie. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, a fost reținut de polițiști după ce anchetatorii au stabilit că i-a furat din buzunar unui bărbat, în casa căruia se afla, suma de 1.500 de lei. Culmea este că cel care a sunat la 112 și a sesizat Poliția a fost chiar autorul!

 

Polițiștii de investigații criminale din Curtea de Argeș au fost sesizați de un caz de tâlhărie calificată petrecut în comuna Pietroșani. Oamenii legii au demarat cercetările într-un dosar penal. În timpul anchetei oamenii legii au stabilit că în noaptea de 22 spre 23 septembrie a.c., Cristian V. de 27 de ani, a mers acasă la vecinul lui, un bărbat în vârstă de 49 de ani. Cei doi au băut împreună timp de câteva ore. După ce s-a îmbătat, Cristian V. și-a cerut niște bani prietenului de pahar. Omul a refuzat să-i dea și atunci tânărul l-a lovit și i-a luat cu forța, din buzunarul pantalonilor, suma de 1.500 de lei.

A plecat cu banii și după ce a părăsit curtea celui pe care îl jefuise a sunat la 112. Era atât de beat încât din dorința de a se disculpa, s-a autodenunțat!  Le-a spus în polițiștilor din dispecerat că prietenul lui îl acuză pe nedrept că i-ar fi  furat banii, și că el este nevinovat! Asta deși victima nu sesizate Poliția despre cele petrecute. În timpul cercetărilor, oamenii legii au găsit și banii. Autorul îi aruncase în curte, lângă gard, astfel că prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Luni, 23 septembrie, Cristian V. a fost reținut p bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub acuzația de tâlhărie calificată. Tot ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procurorul de caz a înaintat Judecătoriei Curtea de Argeș propunerea arestării preventive, astfel că, ieri după-amiază, tânărul a ajuns în fața instanței. Judecătorii au admis cererea și au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.