Mașină de poliție făcută zob de un vitezoman, în Pitești!

0

Un echipaj al Serviciului Rutier Argeș a fost distrus aproape complet și doi polișiti au fost răniți după ce un tânăr a intrat pe contrasens și a lovit frontal mașina autospeciala. În uma impactului a suferit leziuni și o tânără care se afla în mașina șofeului vinovat. Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în apropierea reprezentanței Renault, de la ieșire din Pitești către Bascov. Tânărul care a lovit echipajul est cunoscut de oamenii legi având mai multe sancțiuni pentru viteză excesivă și comportament agresiv în trafic.

 

”În noaptea de 25 spre 26  septembrie a.c., o autospecială din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu doi polițiști din cadrul Serviciului Rutier , a fost implicată într-un eveniment rutier la limita dintre municipiul Pitești și comuna Bascov.

 

Din verificările preliminare s-a stabilit că, un alt autoturism, condus de un tânăr de 19  ani, care circula pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din direcția Pitești către Bascov,  ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autospeciala de poliție, care se afla în deplasare.

 

Cei doi polițiști care se aflau în autospecială, precum și o pasageră din autoturismul implicat, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri.

 

Atât conducătorul autoturismului, cât și polițistul care conducea autospeciala au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

 

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în care cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc” a declarat subcomisar Marius Rizea, ofițer de relații cu presa la IPJ Argeș.