Din neatenție, a băgat un bătrân în spital

0

Accident rutier, petrecut ieri, pe raza comunei Rucăr.  Fost rănit un bărbat de 95 de ani. Bătrânul are probleme de sănătate. El mai toată ziua merge prin comună. Oamenii locului îl știu, iar când ajunge prea departede casă, se găsește un localnic să îl ducă spre locuință. Bătrânul de 95 de ani locuiește cu copiii, însă și aceștia au treburi prin gospodărie și nu îl pot supraveghea permanent. B.R.

Marți a plecat să se plimbe și a fost acroșat de o mașină. Bătrânul se afla pe strada Frasinului în zona sălii de sport din localitate. Probabil nu a observat mașina care efectua manevra de mers cu spatele, că s-a băgat fix în spatele acesteia. Acela a fost momentul când bătrânul a fost accidentat.

Victima era conștientă și prezenta un traumatism în zona capului. A primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și este transportată la spital.

La fața locului s-au deplasat cadrele Biroului Rutier, Poliția Câmpulung care au demarat cercetările. Aceștia au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În urma cercetărilor se va stabili cine se face vinovat de producerea acestui accident.