Șantaj la sala de păcănele!

0

Un obișnuit al sălior de jocuri de noroc a reușit să obțină sume considerabile de la reprezentantul unei săli de păcănele, din Pitești. Nu, nu i-a câștigat la slot-machine, ci prin șantaj! El l-a amenințat pe administrator că va încărca pe Facebook mai multe filmări din interiorul sălii cu ajutorul cărora va dezvălui că aparatele sunt măsluite și de aceea jucătorii pierd continuu. A obținut în acest fel 25.000 de lei și 1.500 de euro, în trei tranșe. Pe lângă toate acestea, bărbatul și-a dat pantalonii jos în fața sălii de jocuri, expunându-și în mod ostentativ bărbăția.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de șantaj și ultraj contra bunelor moravuri, și au reținut un bărbat de 37 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că la sfârșitul lunii iulie anul acesta, în repetate rânduri,  Gabriel T. de 37 de ani, din comuna Priboieni, un obișnuit al sălilor de jocuri de noroc din Pitești,  l-a amenințat pe reprezentantul unei săli de jocuri de noroc că o să-l bată și că va posta pe Facebook mai multe filmări din interiorul sălii în care le va spune tuturor jucătorilor că aparatele sunt măsluite astfel încât să nu se poată câștiga. El susținea că a pierdut foarte mulți bani și trebuie să-i recupereze de aceea i-a cerut administratorului să-i achite paguba. În caz contrar, ar fi făcut publice mesajele și videoclipurile.

În mod curios, în loc să se ducă la Poliție,  reprezentantul sălii de jocuri a acceptat să plătească. Astfel, i-a remis lui Gabriel T. suma de 20.000 lei în data de 23 iulie, respectiv suma de 1500 euro și 5000 lei pe 26 iulie. Două zile mai târziu, pe 28 iulie, la 6,00 dimineața, Gabriel T. a fost protagonistul unui spectacol grotesc, pe care l-a dat în fața sălii de jocuri de pe bulevradul I.C Brătianu. El și-a dat pantalonii jos și folosind un limbaj extrem de vulgar și-a arătat bărbăția. Marți, pe 1 octombrie, după administrarea probatoriului, Gabriel T. a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 2 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.