Accident teribil în Nord! A intrat cu mașina în bloc!

0

Un tânăr de 24 de ani, din Pitești, a provocat un accident teribil în cartierul Nord din Pitești. Aflat la volanul unui  Seat în apropiere de intersecția semaforizată de pe strada Negru Vodă a pierdut controlul.volanului.

Mașina ar fi lovit doi stâlpi și un copac, apoi s-a izbit de un bloc .

„În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 23 de ani, care a suferit un traumatism în zona capului și prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept.

 

La momentul producerii evenimentului, în apropierea vehiculului implicat se afla un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești, care tocmai finalizase o intervenție.

 

Colegii noștri au intervenit prompt, au descarcerat victima din autoturism și au acționat cu un stingător asupra vehiculului care luase foc.

 

În urma extragerii din autoturism și acordării îngrijirilor medicale la fața locului, victima a fost transportată la spital”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Polițiștii care au făcut cercetările de la locul accidentului, l-au testat pe șofer și s-a stabilit ca nu era băut. Oamenii legii cred că cel de la volan fie a avut viteză, fie a avut alte preocupări în timp ce se afla la volan.