A furat telefonul unei cliente din supermarket

0

Aflată într-un supermarket din Curtea de Argeș, o femeie de etnie romă a profitat de neatenția unei cliente și i-a sustras telefonul mobil pe care îl lăsase în cărucior.  

Furtul a fost comis pe data de  1 octombrie. O persoană necunoscută, identificată în urma cercetărilor ca fiind  Alberia C. de 49 de ani, din Băiculești, a sustras un telefon mobil din căruciorul de cumpărături al altei femei, în timp ce se afla în incinta ununui supermarket din municipiul Curtea de Argeș. Oamenii legii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au stabilit cine a comis fapta. ”Pentru administrarea probatoriului, în baza autorizării instanței, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat o activitate de percheziție domiciliată pe raza comunei Băiculești, la două imobile utilizate de persoana bănuită. În urma activității, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă” au transmis reprezentanții IPJ Argeș. La percheiziții polițiștii au gădiy hainele pe care Alberia C. le purta în momentul comiterii furtului, dar și telefonul, un aparat Samsung.  Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Săptămâna trecută, polițiștii din cadrul Poliției Municipioului Curtea de Argeș au continuat cercetările în dosarul penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma administrării probatoriului, au reținut-o pe Alberia C.  pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.