Accident mortal la Leordeni!

0

Un accident, soldat cu moartea unui bărbat, a avut loc marți după-amiază, la Leordeni! Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, a decedat după ce mașina în care se afla a fost lovită de un autocamion încărcat cu lemne. Vina i-ar aparține bărbatului decedat care a ieșit dintr-o parcare fără să se asigure.

Martin M, 54 de ani, cetățean elvețian cu rezidență în Pitești, se afla la volanul unui Logan. Conducătorul auto s-ar fi pus în mișcare dintr-o parcare laterală fără să se asigure corespunzător. Se pare că voia să întoarcă moment în care a ajuns în fața unui autocamion cu remorcă, condus de Octavin C. de 46 de ani, din comuna Bogați. Camionul și remorca erau încărcate cu lemne și circulau dinspre Găești spre Topoloveni.

Impactul a fost unul violent, iar în urma coliziunii, Loganul  a fost proiectat în parcarea din care ieșea, acolo unde a lovit un Duster și un Renault Megane care staționau. La sosirea echipajelor de salvare, Martin M. era în stare de inconștiență. Acesta a fost predat echipajului medical dar a decedat la scurt timp.