A tâlhărit o prostituată!

0

 

În ziua de 8 octombrie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie care se afla pe str. Depozitelor din Municipiul Pitești, cu privire la faptul că un bărbat ar fi lovit-o și i-ar fi sustras geanta.

 

_Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, la căutări luând parte polițiști de ordine publică și de investigații criminale din cadrul subunității amintite._

 

În urma căutărilor, _bărbatul a fost identificat, în zona albiei râului Argeș, având asupra sa bunurile sesizate ca fiind sustrase._

 

Bărbatul în cauză, de 38 de ani, cu domiciliul în București, a fost condus la sediul poliției, pentru verificări.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de _tâlhărie_, cercetările fiind preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

 

_După administrarea probatoriului și parcurgere a etapelor procesuale, *bărbatul de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore*, pe bază de ordonanță_, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 8 octombrie, să fie prezent Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.