Reținut după ce a lovit o femeie și două minore

0

Un om al.străzii, în vârstă de 54 de ani, care își face veacul prin Pitești, a avut un conflict în apropierea Gării de Sud, în stația de autobuz.

S-a luat la ceartă cu o femeie, de 32 de ani, și fiicele ei, în vârstă de 15 ani, respectiv 8 ani. Bărbatul, care obișnuiește să strângă ambalaje reciclabile pentru a face rost de bani,  a pus mâna pe o stinghie și le-a lovit pe cele trei până s-a rupt lemnul. La rândul lor, minorele au aruncat cu pietre în bărbat. La aproximativ o săptămână de la conflict, bărbatul a fost reținut.

 

„În ziua de 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările în cauza penală privind starea conflictuală din ziua de 4 octombrie a.c. .

 

Astfel, ca urmare a activităților de cercetare, a audierii de persoane care au perceput în mod direct evenimentul și a administrării de mijloace de probă, în cauză s-au desfășurat, din oficiu, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, precum și de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

 

După parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

 

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, 11 octombrie, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” , au transmis reprezentanții IPJ Argeș.