Tot ce trebuie să știi despre eFactura StillCo, un program de facturare dezvoltat în cloud

0

Lumea SPV-ului poate fi greu de gestionat. Dacă ești antreprenor și simți că nu mai dovedești cu facturile online, încearcă eFactura StillCo! Află aici tot ce e de știut.

Contabilii, antreprenorii cu PFA și nu numai cunosc, cu siguranță, ce este SPV-ul, adică Spațiul Privat Virtual al ANAF-ului, dat fiind faptul că este obligatoriu prin lege ca toate facturile să fie emise în format digital începând cu acest an. Așadar, dacă ești o persoană căruia îi este greu să gestioneze întocmai acest aspect al facturilor, anume navigarea SPV-ului, atunci te vei bucura să afli că platforma eFactura StillCo poate fi încercată gratuit. Acest lucru poate pune sub semnul întrebării unele lucruri, iar noi suntem aici să le lămurim.

De ce este gratuită platforma eFactura?

 Deoarece este încă în curs de dezvoltare, deși este complet funcțional. Este gata de utilizare, însă un program facturare de această complexitate va fi mereu îmbunătățit și eficientizat în baza feedback-ului obținut de la utilizatori. Odată ce toate funcțiunile vor fi dezvoltate iar platforma va fi considerată completă, va exista o versiune a ei cu preț mediu și o versiune profesională, alături de cea gratuită. Utilizatorii care vor încerca acum programul, vor beneficia o reducere, în cazul în care doresc să treacă la planurile finanțate.

Pentru cei care sunt sceptici, tot ce ține de siguranța datelor este cât se poate de transparent din partea firmei și sigur. Firma StillCo îți stă la dispoziție cu informații mereu!

Ce presupune un program dezvoltat în cloud?

În primul rând, accesibilitate. Nu avem toți parte de smartphone-uri ultramoderne și nici computere performante. De aceea, un program dezvoltat în cloud permite accesul oricui, atât timp ce dispune de un gadget capabil să se conecteze la internet. Practic, în zilele noastre, ar fi imposibil să nu te poți conecta.

 

În al doilea rând, orice este dezvoltat în cloud presupune că dezvoltatorul și developerii pot efectua update-uri și schimbări în timp real pe platformă, astfel încât, în cazul în care apar probleme, acestea pot fi reparate în timp rapid și eficient, fără ca utilizatorii să fie nevoiți să downloadeze (descarce) o nouă versiune a programului.

La ce folosește programul? De ce ai nevoie?

În principal, este conceput pentru emitere factura online și gestionarea facturilor RO e-Factura. Tot ce ține de urmărirea facturilor, documentelor pe care trebuie să le trimiți la ANAF și nu numai poate fi gestionat cu ajutorul eFactura. Această platformă este puntea dintre tine și SPV, fiind un fel de secretar virtual ce-ți facilitează accesul și-ți eficientizează informațiile necesare, totul într-o interfață prietenoasă cu utilizatorul și mult mai ușor de navigat. Ai nevoie de eFactura pentru că știm cu toții că multe site-uri și programe guvernamentale pot fi un labirint și o povară, în special pentru cei care nu dispun de competențe digitale și îndemânare în mediul digital.

Cui i se adresează? Cine are nevoie?

 Oricărui tip de business ce întreține relații B2B. Practic, cuprinde majoritatea afacerilor și se adresează tuturor antreprenorilor.

Acum că ai aflat câteva informații de bază, ce spui, încerci și tu?

Contact:

office@stillco.ro

+40 336 390 000

Sursă foto: freepik.com