A murit înainte să intre la comisia de handicap!

0

Tragedie petrecută în fața sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Argeș. O femeie, în vârstă de 87 de ani, în comuna Dârmănești, a murit înainte să intre la comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Argeş.

Mariana L., de 87 de ani, din Dârmănești, cunoscută cu grave afecțiuni, se afla în mașina fiului ei când a încetat din viață. Mașina era parcată chiar în fața sediului DGASPC Argeș acolo unde aștepta să fie evaluată. Nu a mai apucat să intre la evaluare. A murit înainte. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care nu a mai putut face nimic pentru pacientă, decât să constate decesul.

Polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, au demarat cercetări la fața locului și au stabilit că nu există suspiciuni cu privire la deces. Femeia erau cunoscută au multiple afecțiuni, tocmai de aceea avea programare la comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Argeş. S-a stabilit ca medicul de familie să elibereze certificatul contatator de deces, fără a fi dispus transportul trupului neînsuflețit la Serviciul de Medicină Legală Argeș.