Doi israelieni s-au răsturnat cu mașina pe Transfăgărășan!

0

Un eveniment rutier a avut loc joi, pe Transfăgărășan, acolo unde o mașină în care se aflau cetățeni israelieni s-a răsturnat pe Transfăgărășn. Mașina s-a rostogolit și a rămas pe carosabil, pe plafon, târându-se mai mulți metri.

Autoturismul, un Opel Mocca, era condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Israel. Oamenii legii au stabilit că cel de la voln avea altepreocurri, în timpul mersuluimmaiexact stătea pe telefon. A pierdut controlul vehiculului care a lovit un parapet, a fost proiectat într-un cap de posdapoi s-a răsturnat blocând o bandă de mers. În mașină, alturi de șofer se afla o femeie, în vîrstă de 54 de ani, de cetățenie israeliană, care a suferit un atac de panică. În timpul verificărilor oamneilor legii conductorul auto a fost etsta cu etilotestul și s-a stabilit că nu a consumat alcool.

”Nu au fost anunțate persoane încarcerate.
Intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor și acordarea primului ajutor calificat la nevoie. Autoturismul este răsturnat pe o bandă de circulație. Nu sunt persoane rănite. În aceste momente, echipajul SMURD monitorizează o persoană de sex feminin. Nu sunt scurgeri de lichide combustibile” au transmis reprezentanții ISU Argeș.