Victorina Bora debutează duminică pe banca Daciei Mioveni!

0
  • Handbal feminin – Liga Florilor

Noul antrenor principal al handbalistelor de la Dacia Mioveni va debuta oficial pe banca echipei duminică, în Liga Florilor, contra echipei CSM U Craiova.
Fosta jucătoare de Națională a preluat formația alb-albastră pe locul 11 cu 13 puncte și are ca misiunea să salveze echipa de la retrogradare, dacă se poate fără a mai susține barajul. Primul meci este contra Craiovei, duminică, acasă, la Sala Sporturilor din Mioveni, adversarele având 22 de punct eși fiind pe locul 8.
Victorina Bora este singura femeie în postură de antrenor principal din Liga Națională de Handbal Feminin și a ajuns la un acord cu CS Dacia Mioveni 2012 acum două zile, după ce în prima parte a sezonului a pregătit pe CSM Slatina. Fostă jucătoare de succes, cu peste 100 de selecții la echipa națională, câștigătoare a 5 titluri de campioană cu Oltchim, Victorina Bora a jucat handbal la CFR Craiova, Rapid București, Kometal Skopje, Șuiorul Baia Mare, Messina și SCM Craiova. În calitate de antrenor, Victorina Bora a pregătit CSM Slatina vreme de aproape 7 ani, SCM Craiova, Terom Iași, Unirea Slobozia și CNE Râmnicu Vâlcea. ”Am venit la Dacia Mioveni pentru că am văzut aici dorința de performanță în handbal și am înțeles că Mioveniul, nu doar că vrea, dar și poate, pentru că a creat o infrastructură locală ce oferă condiții foarte bune de pregătire și de desfășurare a meciurilor. Am mai văzut un public entuziast, care vine să vadă handbal și se atașează de echipa orașului. Îmi plac provocările și cred că putem face o echipă puternică la Mioveni.” S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.