Cel mai tânăr consumator de droguri are 13 ani!

0
0

Conform datelor deținute de Centrul Regional Antidrog Pitești, cel mai tânăr consumator de droguri are 13 ani. Este o scădere a vârstei ceea ce înseamnă că tentațiile ajung la elevi din preadolescență și trebuie să colaborăm cu toții, autorități, profesori, părinți ca să îi protejăm. Educația este cea mai bună formă de a face acest lucru. M.D.

O amplă acțiune de prevenire a consumului de droguri în rândul adolescenților a fost organizată astăzi în Sala Mare a Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești, la inițiativa Instituției Prefectului județului Argeș cu colaborarea Consiliului Județean Argeș, Inspectoratului Școlar Argeș, Penitenciarul Mioveni.

A fost susținută de specialiști din cadrul Centrului Regional Antidrog Pitești. Mai multe persoane private de libertate care au fost condamnate pentru deținere, consum sau trafic de droguri au spus cum narcoticele le-au schimbat cursul vieții, într-un mod negativ.

Au fost invitați elevi ai mai multor licee din Pitești și care au avut întrebări atât pentru autorități cât și pentru persoanele private de libertate.
Este foarte important că lor li s-a răspuns la toate întrebările pentru că vor merge mai departe și le vor povesti și celorlalți colegi care nu au putut fi prezenți. Astfel, mesajul nostru, acela că e foarte important ca ei să învețe să spună “nu”, va ajunge mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.