18 serii de bilete de tratament pentru pensionari

0
0
  • Anul acesta, prin Casa de Pensii

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că în anul 2023 vor fi 18 serii de bilete de tratament balnear, cu date de plecare în 9 martie, 23 martie, 6 aprilie, 20 aprilie, 6 mai, 22 mai, 7 iunie, 23 iunie, 9 iulie, 25 iulie, 10 august, 26 august, 11 septembrie, 27 septembrie, 13 octombrie, 29 octombrie, 14 noiembrie, și 30 noiembrie.
Aceste informatii sunt afișate la sediul instituției și pe site – http://www.cjparges.ro/index.php?sel=bilete, unde persoanele interesate pot consulta și criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2023 și lista stațiunilor, precum și alte informații utile.
Prima serie are data de plecare pe 9 martie
Pentru prima serie din acest an, care a avut plecare în data de 9 martie, au fost repartizate 56 de bilete în bazele de tratament care fac parte din Societatea Comercială de tratament balnear și recuperare a capacității de muncă – “T.B.R.C.M.” S.A, (al cărui unic acționar este Casa Națională de Pensii Publice). Aceste baze de tratament sunt în stațiunile Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Olănești, Pucioasa și 1 Mai. Biletele din această primă serie se distribuie direct celor care au solicitat bilet în această perioadă începând cu data de 7 martie 2023.
Persoanele interesate se vor prezenta la ghișeul de bilete cu actul de identitate în original, cuponul lunii februarie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.
Casa Județeană de Pensii Argeș reamintește beneficiarilor sistemului public de pensii următoarele:
-contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
-biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate.
-cererile se depun cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită bilet de tratament balnear.
-se completează numai pe formularul tipizat aprobat, care se poate procura de la sediul instituţiei sau de pe site-ul www.cnpp.ro sau www.cjparges.ro. I.I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.