Filmaţi când făceau sex la păcănele! (video)

0

Scene revoltătoare au avut loc într-o sală de jocuri de noroc de pe strada Exerciţiu. Doi clienţi au fost, cu voia lor, protagoniştii unui filmuleţ porno care a circulat pe TiK Tok. Deşi ştiau că sunt filmaţi, cei doi nu au avut inhibiții, ba din contă. Au pornit de la o simulare a actului sexual până când au ajuns să se dezbrace parţial şi să ducă scenele mult mai departe. După ce imaginile au devenit virale, cei doi au fost reţinuţi. Riscă sancțiuni și administratorii localului care au permis asta!
Actorii de scene interzise minorilor sunt Cristina P., de 33 ani, din Pitești, și Mugurel V., zis Șopârlă, de 33 ani, din comuna Colonești, judeţul Olt. Înregistrările au fost făcute la sfârşitul lunii februarie, într-o sală de jocuri din strada Exerciţiu, în Piteşti. Aceștia s-au dat în spectacol știind că sunt filmați. Mai întâi, cei doi au dansat lasciv, bărbatul fiind cel mai activ. La puţin timp, spiritele s-au încins, mai ales că în sală erau şi dansatoare animatoare, unii clienţi filmau şi partenerii s-au simţit în centrul atenţiei. Mugurel V. şi-a culcat partenera pe mochetă, şi-a dat jos bluza şi la bustul gol a început să simuleze un act sexual. I-a tras şi partenerei bluza şi totul a culminat când el, de faţă cu toată lumea şi-a dat pantalonii jos, şi femeia i-a făcut sex oral. Imaginile au fost postate chiar de către bărbat pe contul lui de Tik Tok. În urma apariţiei în spaţiul public, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Partenerii de sex au fost identificaţi cu ușurinţă. Se spune că tânăra ar fi asistentă. După ce poliţiştii au demarat cercetările, filmul în care se văd scenele descrise mai sus a fost şters de pe contul bărbatului. Martorii susţin că ambii erau beţi, atunci când au dat reprezentaţia.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, marţi, ieri prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Riscă sancţiuni şi reprezentanţii sălii de jocuri în care au avut loc scenele dezgustătoare.
„Verificările continuă, pentru stabilirea răspunderii persoanei juridice și sancționarea acesteia. De asemenea, documente în cauză, vor fi comunicate instituțiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecință privind activitatea societății în incinta căreia s-a petrecut evenimentul”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.