3 echipe, 3 rezultate diferite la Liga 3!

0
0

Campionatul LIgii a III-a s-a reluat cu meciurile etapei a 16-a, rundă din care echipele argeșene înscrie în competiție au scos 4 din 9 puncte posibile. Acestea au avut rezultate diferite obținându-se o victorie, o remiză și find suferită o înfrângere.

Vor să scape de ultimul loc

Echipa argeșeană câștigătoare este ACS Muscelul Câmpulung Elite, formație aflată pe ultimul loc al clasamentului seriei a 4-a. Muscelenii au învins cu 2-1 în deplasare pe FC Pucioasa ocupanta locului 7. Muscelul a rămas tot ultima, are 10 puncte și s-a apropiat la 4 puncte locurile 7 și 8 care au câte un meci mai mult disputat. FC PUCIOASA – MUSCELUL CAMPULUNG s-a terminat 1-2, Antonio Niță deschizând scorul pentru argeșeni în minutul 42 din 11 m, Ștefan Ghiță majorându-l în minutul 47m, iar Calofir reducând din handicap pe final. Antrenorul Vasy Slăninoiu a jucat la Pucioasa cu: Voicu – Stancu, Nuță, Sanda, Stelea , Niță, Turcin, Floarea, Ghiță, Niță, Crânguș. Rezerve au fost: Olteanu, Brasovean, Anghelina, Nițu, Bălan, Ene, Ciaccio, iar anternor Vasile Slăninoiu. Etapa următoare, sâmbăăt 18 martie, la ora 15:00 se joacă CS Dinamo București – ACS Muscelul Elite Câmpulung, dar până atunci, muscelenii vor disputa un meci amical cu CS Mioveni, miercuri, în deplasare.

Au condus la pauză

Remiza a fost scoasă în această etapă de Unirea Bascov, 1-1 în deplasarea de la FCSB II. Argeșenii au deschis scorul în minutul 23 prin Linte, dar au fost egalați după pauză. Unirea Bascov e pe 6 cu 18 puncte, în timp ce FCSB II e pe 8 cu 14 puncte. Etapa următoare, UNirea Bascov joacă acasă, cu real Bradu, vineri de la ora 15:00. La FCSB II, antrenorul Adrian Dulcea a folosit următorul unsprezece: Petrișor – Butoiu, Linte, Dumitrache, Tănase – Gheorghe, Paolo, Gallo – Iordache, Todose, Bucuroiu. Rezerve: Grigore, Donea, Terec, Puică, Albulescu, Chircioacă, Mihalcea, Curea, Troană.

Învinși de lider

În primul meci oficial din 2023, Real Bradu a pierdut, 0-2 (0-1), a acasă, în faţa echipei CS Tunari, liderul seriei. Alin Popescu a folosit următorul 11: Bunea, Păun, Pîslaru, Oprescu, Constantin, Zamfirescu, Duminică, Găleşeanu, Mormolea, Pirciu, Voinescu. Au mai jucat: Mitrache, Govlej, Marin. În clasament echipa argeșeană se menţine pe locul al patrulea, cu 19 puncte. Săptămâna viitoare Real Bradu joacă cu Unirea Bascov, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni. „După confruntarea cu liderul seriei a 4 a nu ne rămâne decât dezamăgirea rezultatului final. Pe parcursul jocului am demonstrat ca suntem o grupare care poate juca de la egal la egal cu echipa din Tunari. Îmi pare rău pentru jucători mei, i-am văzut foarte afectați la finalul jocului. Am fi dorit să obţinem un rezultat pozitiv pentru oamenii care sunt cu inima și sufletul alături de noi la fiecare joc. Nu am ce sa le reproșez jucătorilor mei din punt de vedere tactic și al dăruirii in teren, diferenţa fiind făcută de experienţa superioară a primei clasate” a spus după meci antrenorul Alin Popescu. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.