Autostrada Pitești – București intră în reparații

0

O nouă porțiune a autostrăzii Pitești – București va intra în reparații, odată cu finalizarea licitației. Principalul drum din România, ar trebui să fie modernizat în 10 luni.
În acest sens, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a scos din nou la licitație contractul pentru lucrări de reparații pentru porțiunea de la capătul autostrăzii, situate la pasajul de la km 11, peste calea ferată și Centura Capitalei. Licitația inițială a fost anulată din cauză că nu a fost depusă nicio ofertă. Valoarea estimată a contractului este de 5,82 de milioane de lei, la fel ca și în licitația anulată. Durata de implementare a contractului este de 258 de zile. Execuția lucrărilor se realizează în termen de șapte luni (213 zile), de la data menționata în ordinul de începere. Termenul limită de depunere a ofertelor este 31 martie 2023. Rămâne de văzut dacă de data aceasta vor exista ofertanți. n
Autostrada București – Pitești (A1) este prima autostradă din România, cei 96 de kilometri care leagă cele două orașe fiind construiți în perioada 1967 – 1972. De asemenea, fiind una dintre cele mai aglomerate șosele din România, Autostrada București – Pitești ar putea fi lărgită la trei benzi pe sens. În acest sens, CNAIR a lansat o licitație pentru studiul de fezabilitate. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.