Alcool sanitar vândut ilegal, la un magazin din Nord!

0
0

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au făcut controale la magazine din Pitești și Costești. Au descoperit într-o unitate circa 200 de litri de alcool sanitar  pentru care nu existau acte de provenienţă. M.S. 

Acţiunile au fost organizate pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit, precum şi de respectare a recomandărilor pentru agenţii comerciali şi clienţi în privinţa purtării de mijloace de protecţie şi a păstrării unei distanţe de siguranţă pentru prevenirea transmiterii coronavirusului. La un magazin din cartierul piteştean Nord, oamenii legii au descoperit aproximativ 200 de litri de alcool sanitar oferit ilegal spre vânzare, reprezentanţii societăţii neavând documente de provenienţă.
Întreaga cantitate, mai exact 196 de litri a fost confiscată. Potrivit regulilor, la alcoolul sanitar trebuie deţinute pe lângă facturi fiscale şi documentele de conformitate din care să reiasă din ce a fost produs. Unele dintre produsele comercializate au potenţial de risc, nefiind destinate consumului. Este ştiut faptul că mulţi consumatori de alcool obişnuiesc să bea spirt, în unele cazuri consumul ducând la deces. Tocmai din acest motiv trebuie respectate cu stricteţe regulile de comercializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.